Καλώς ορίσατε στο ΚΟΣΜΟΣ ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων στην Κρήτη

24ώρες Υπηρεσίες

Παραλαβή/Παράδοση & Οδική Βοήθεια

100% Fully Comprehensive Insurance with NO EXCESS

ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη | Προφίλ

Προφίλ ΚΟΣΜΟΣ ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κρήτη

“ Με την αφοσίωση που αρμόζει στις ανάγκες των πελατών μας για την Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Κρήτη”

Η ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη ιδρύθηκε το 1979 στο Ηράκλειο. Από τότε η πορεία της εταιρείας μας έχει συνεχή επέκταση και σταθερή ανάπτυξη, λόγω των επαγγελματικών προτύπων και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων που συνοδεύεται με ανταγωνιστικές τιμές. Ένα γεγονός που τοποθετεί την εταιρία μας στην κορυφή του καταλόγου των επιχειρήσεων ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη.

Το επιχειρηματικό μοντέλο και η εργασιακή κουλτούρα της ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη θέτει ως επίκεντρο τον πελάτη και είναι βασισμένη στη συνέπεια, την ευελιξία και το προσιτό κόστος σε συνδυασμό με ένα διαχρονικό σύνολο αξιών με έμφαση στην απόδοση, την φιλοξενία και την ειλικρίνεια.

Η εξυπηρέτηση πελατών από την ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη δεν έχει ως μόνο στόχο να ικανοποιήσει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες ενοικίασης αυτοκινήτου, αλλά και να χτίσει σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Και επειδή στόχος μας είναι να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, βρίσκουμε τρόπους για να πετύχουμε!

Αγαπητοί φίλοι στην ΚΟΣΜΟΣ στο Ηράκλειο:
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και τις καλές σχέσεις με
τους πελάτες σας όταν ενοικιάσαμε αυτοκίνητο τον Οκτώβριο. Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να έχουμε τόσο καλή
αντιμετώπιση. Πραγματικά απολαύσαμε τα ταξίδια μας σε 6 διαφορετικά ορεινά χωριά καθως και τον φιλικό
χαρακτήρα κατά την επιστροφή μας. Συνεχίστε την καλή δουλειά, είστε στο σωστό δρόμο.
Με τις καλύτερες ευχές μας για την περίοδο των διακοπών
Dieter and Erika Καναδάς
Αγαπητέ Δημήτρη

Η υπηρεσία σας εξακολουθεί να είναι εξαιρετική και σίγουρα
θα σας συστήνουμε πάντα σε όλους τους φίλους ή τις σχέσεις μας
που μπορεί να έρθουν στην Κρήτη ως τη νούμερο ένα εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Τις καλύτερες ευχές μου
John Αγγλία
Επικοινώνησα πάλι με εσάς λόγω της υπέροχης και γρήγορης εξυπηρέτησης που έλαβα πέρυσι και έχω
συστήσει την εταιρεία σας στο πρακτορείο που εργάζομαι και στα ταξιδιωτικά φόρουμ στο διαδίκτυο με τα οποία
αλληλεπιδρώ, καθότι και οι άλλοι άνθρωποι που έχουν ενοικιάσει αυτοκίνητα μαζί σας ήταν πολύ ικανοποιημένοι
με την εξυπηρέτηση σας.
Mercedes Ισπανία

ΚΟΣΜΟΣ Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες της ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη περιλαμβάνουν την άμεση και επί τόπου ενοικίαση, τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ενοικιάσεις και τις ομαδικές ενοικιάσεις σε όλη την Κρήτη με την επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών και την υποστήριξη από μια υψηλού επιπέδου κατάρτισης και έμπειρη ομάδα, 24 ώρες / 7 ημέρες όλο το χρόνο.

ΣΤΟΛΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη διαθέτει εκτεταμένο ιδιόκτητο στόλο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία από τα τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών και των ομάδων:(Μικρά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα με Ανοιγόμενη Οροφή, Οικονομικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα με Πετρελαιοκινητήρα Diesel, αυτοκίνητα Μεσαίας κατηγορίας, αυτοκίνητα Μεγάλης κατηγορίας, Οικογενειακά αυτοκίνητα, Τζιπ 4χ4, Αυτόματα αυτοκίνητα, Κάμπριο αυτοκίνητα, SUV αυτοκίνητα πολυμορφικά, Μίνι Βαν 6-7 Θέσεων, Μίνι Λεωφορεία 9 Θέσεων και αυτοκίνητα Πολυτελείας).
Κάθε χρόνο το 40 % του στόλου ανανεώνεται. Σας εγγυόμαστε ότι όλα τα αυτοκίνητά μας είναι σε άριστη κατάσταση και υπόκεινται σε προσεκτικό και λεπτομερή έλεγχο και καθαρισμό πριν από την επόμενη ενοικίαση τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Με πάνω από 3 δεκαετίες εμπειρίας είναι ταυτόχρονα δέσμευσή και υπόσχεση μας να κρατήσουμε την ηγετική μας θέση στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου στην Κρήτη με το να είμαστε οι καλύτεροι στην εξυπηρέτηση του πελάτη, με την καλύτερη σχέση κόστους-απόδοσης της ενοικίασης.

Πιστοί συνεργάτες και έμπιστοι πελάτες-φίλοι από όλο τον κόσμο αποτελούν έγκυρες πιστοποιήσεις της εταιρείας μας όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΙΚΤΥΟ

Η ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη έχει σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλη την Κρήτη : Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Λασίθι προσφέροντας στους πελάτες μας πολλαπλές τοποθεσίες Παραλαβής και Παράδοσης αυτοκινήτων σε όλο το νησί.

Η ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη είναι επίσης μέλος ενός διαρκώς αναπτυσσόμενου δικτύου παροχής υπηρεσιών μίσθωσης αυτοκινήτου σε όλη την Ελλάδα που αριθμεί πάνω από 22 υποκαταστήματα προς το παρόν και με στόχο να ενταχθούν περισσότερα στο μέλλον.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εργασιακή κουλτούρα της εταιρείας ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη και το υγιές εργασιακό περιβάλλον εξασφαλίζουν αξιόλογο εργατικό δυναμικό με κίνητρα να παρέχει μια προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας προς τον πελάτη.
Το προσωπικό της ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, αλλά και επιπλέον για την πρόληψη τους. Ένας άρτια καταρτισμένος εργαζόμενος θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σας και θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές και υποδείξεις με προθυμία.

ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Συχνές Ερωτήσεις Ενοικίασης Αυτοκινήτου στην Κρήτη

Πώς λειτουργεί το σύστημα κρατήσεων ενοικίασης αυτοκινήτου στην Κρήτη;

Διαδικασία - Σύστημα Κρατήσεων της ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτου στην Κρήτη: Κάνοντας κλικ στο " Τιμές-Προσφορές " του μενού στην κορυφή της αρχικής σελίδας ή συμπληρώνοντας απευθείας την φόρμα "RENT A CAR IN CRETE" στο επάνω μέρος στη δεξιά στήλη της αρχικής σελίδας της ιστοσελίδας θα καθοδηγειθείτε να ακολουθήσετε 4 απλά βήματα μέχρι την επιβεβαίωση της αίτησης κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτου στην Κρήτη.

Βήμα 1: Επιλογή των λεπτομερειών Παραλαβής και Επιστροφής/Pick Up and Drop Off Ημερομηνίες - Times/Ώρες -Locations/Τοποθεσίες: "When and Where"/" Πού και πότε ". Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Get a Quote"/" Πάρτε μια προσφορά "...

Βήμα 2: Επιλογή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου/οχήματος: "Your Car Choice"/"Επιλογή του αυτοκινήτου σας". Όλα τα μοντέλα αυτοκίνητων και οι ειδικές κατηγορίες αυτοκινήτων δηλαδή Small=ΜΙΚΡΑ, Medium=ΜΕΣΑΙΑ, Large=ΜΕΓΑΛΑ, Jeep 4x4=ΤΖΗΠ 4Χ4, Convertible=ΚΑΜΠΡΙΟ, Mini Vans-Bus=ΜΙΝΙ ΒΑΝ-ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ και Luxury=ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ που είναι διαθέσιμες για τις επιλεγμένες ημερομηνίες και οι τιμές τους θα εμφανιστούν online. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Continue"/"Συνέχεια" του επιλεγμένου αυτοκινήτου σας...

Βήμα 3: Λεπτομέρειες της κράτησης & Προαιρετικός Εξοπλισμός/Extras: "Price and Extras"/"Τιμή και Έξτρα". Εμφανίζει όλες τις λεπτομέρειες της αίτησης κράτησης σας που έχουν επιλεχθεί στα προηγούμενα βήματα ( Pick Up & Drop Off Λεπτομέρειες / Μοντέλο Αυτοκινήτου / Τιμή) και ένα πίνακα επιλογής Προαιρετικών Extras για να διαλέξετε. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Checkout"...

Βήμα 4: Προσωπικά Στοιχεία & Πληροφορίες: "Checkout".

Στο " Checkout" πληκτρολογήστε: α) τα προσωπικά στοιχεία, β) τη διεύθυνση σας - και γ) ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Notes & Pick Up - Drop Off Πτήση / Πλοίο / Ξενοδοχείο της αίτησης κράτησής σας . Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Confirm Booking"/"Επιβεβαίωση Κράτησης"...

Θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail "Booking Confirmation Request" = "Επιβεβαίωση της Αίτησης Κράτησης" που θα αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες της κράτησής σας .

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail το συντομότερο δυνατό στις επόμενες 24 ώρες.

* Ενοικίαση Αυτοκινήτων για λιγότερο από 3 ημέρες και ορισμένες Ομάδες/Κατηγορίες αυτοκινήτων/μοντέλων μπορεί να προσφέρονται "On Request"/"Κατόπιν Αιτήσεως" και οι τιμές δεν εμφανίζονται σε απευθείας σύνδεση(online). Σε αυτή την περίπτωση , θα σας ενημερώσουμε αρχικά για την τιμή/προσφορά του επιλεγμένου αυτοκίνητου για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ενοικίασης στην Κρήτη μέσω email.

Δεν έχω διαθέσιμες τις ακριβείς λεπτομέρειες Παραλαβής και Επιστροφής του αυτοκινήτου ακόμα! Μπορώ να κάνω μια online κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου με την εταιρεία σας στην Κρήτη και να σας ενημερώσουμε αργότερα;
Υπάρχουν άλλοι τρόποι για την πραγματοποίηση κράτησης για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη;
Μπορώ να έχω μια-δυο ώρες δωρεάν αντί να επιβαρυνθώ με το κόστος μιας επιπλέον ημέρας για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη;
Δεν μπορώ να βρω στην ιστόσελίδα τους επιθυμητούς τόπους Παραλαβής ή/και Παράδοσης του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στην Κρήτη.
Μπορώ να έχω μια πιο ειδική προσφορά για μια μακροπρόθεσμη περίοδο ενοικίασης αυτοκινήτου στην Κρήτη;
Τι περιλαμβάνεται στις τιμές και τις ειδικές προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη;
Ποια είναι η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της ιστοσελίδας για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη;
Μπορώ να κάνω κράτηση συγκεκριμένου μοντέλου ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στην Κρήτη;
Σε σπάνιες περιπτώσεις (δίδεται παράδειγμα: Τελευταίας στιγμής επέκταση ενοικίασης συγκεκριμένου μοντέλου από τον προηγούμενο πελάτη) οι πελάτες της ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη θα παραλάβουν ένα παρόμοιο μοντέλο από την ίδια ομάδα/κατηγορία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων ή ακόμα και από υψηλότερη Ομάδα/κατηγορία χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.
Πώς θα αναγνωρίσουμε και θα συναντηθούμε με τον υπάλληλο της εταιρείας σας στον επιλεγμένο μας σταθμό ενοικίασης αυτοκινήτου στην Κρήτη;
Τι συμβαίνει στην περίπτωση που η πτήση ή το πλοίο μου φθάσουν με καθυστέρηση στην Κρήτη;
Τι θα πρέπει να κάνω σε περίπτωση που το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο χαλάσει ή παρουσιάσει μηχανικό ή άλλο πρόβλημα ή αν έχω ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Κρήτη;
Συμβουλές Ενοικίασης αυτοκινήτου στην Κρήτη?
Τι θα συμβεί αν επιστρέψω το αυτοκίνητο αργότερα από την συμφωνηθέντα περίοδο ενοικίασης στην Κρήτη;
Τι συμβαίνει αν θέλω να επιστρέψω το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε μια διαφορετική τοποθεσία στην Κρήτη από εκείνη που είχε αρχικά συμφωνηθεί;
Τι πρέπει να κάνω αν θέλω να επεκτείνω την περίοδο ενοικίασης του αυτοκινήτου μου στην Κρήτη;
Δεν έχω βρει την ερώτηση/απάντησή μου!

Σας Προσφέρουμε... ...και υποσχόμαστε

απο το 1979

Μικτή Ασφάλιση

Ασφάλεια προς Τρίτους

Ασφάλεια Κλοπής

Προσωπική Ασφάλεια

Ασφάλεια Πυρκαγιάς

Τροχοί-Κάτω Μέρος-Ασφάλεια Κρυστάλλων

Δωρεάν-Ελεύθερα Χιλιόμετρα

ΦΠΑ 24%

Δωρεάν 2ος Οδηγός

3 Ώρες Δωρεάν σε όλες τις Κρατήσεις

Επιπλέον Δωρεάν Ώρες Κατόπιν Αιτήσεως

Δωρεάν Μπάρες Οροφής (Nissan Xtrail)

Δωρεάν Παιδικά Καθίσματα (Βρεφικά - Νηπιακά - Παιδικά)

Παραλαβή και Παράδοση του Αυτοκινήτου σε Αεροδρόμια, Λιμάνια, Ξενοδοχεία

Δωρεάν Στάθμευση στα Αεροδρόμια Ηρακλείου & Χανίων

Αντικατάσταση Αυτοκινήτου σε περίπτωση Βλάβης, Κλοπής, Ατυχήματος

24 Ώρες / 7 Ημέρες Οδική Βοήθεια στην Κρήτη

24 Ώρες / 7 Ημέρες Τηλεφωνική Υπηρεσία Επείγουσας Ανάγκης

Δωρεάν λεπτομερής Χάρτης Κρήτης

Έλεγχος και Καθαρισμός του αυτοκινήτου μετά από κάθε ενοικίαση

Εγγραφείτε στο Newsletter του Kosmos Rent Car Crete για Προσφορές, Οφέλη, Νέα & Ενημερώσεις

Η ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη ιδρύθηκε το 1979 στο Ηράκλειο. Από τότε η πορεία της εταιρείας μας έχει συνεχή επέκταση και σταθερή ανάπτυξη, λόγω των επαγγελματικών προτύπων και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων που συνοδεύεται με ανταγωνιστικές τιμές. Ένα γεγονός που τοποθετεί την εταιρία μας στην κορυφή του καταλόγου των επιχειρήσεων ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. ...
περισσότερα...