Καλώς ορίσατε στο ΚΟΣΜΟΣ ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων στην Κρήτη

24ώρες Υπηρεσίες

Παραλαβή/Παράδοση & Οδική Βοήθεια

100% Fully Comprehensive Insurance with NO EXCESS

Όροι Χρήσης

Όροι και Προϋποθέσεις

Προϋποθέσεις:

Έγκυρη άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 έτος πριν από την ενοικίαση.
* Διεθνής άδεια οδήγησης απαιτείται όταν οι χαρακτήρες δεν είναι γραμμένοι σε λατινικό αλφάβητο στην Εθνική άδεια οδήγησης της χώρας σας.

Έγκυρο δελτίο ταυτότητας (για τα κράτη-μέλη της ΕΕ) ή Διαβατήριο.

Ηλικία οδηγού: Ελάχιστο όριο ηλικίας : 23 ετών - Ανώτατο όριο ηλικίας : 75 ετών . Για τα αυτοκίνητα που ανήκουν σε ομάδες E , F , G , H , καθώς και πολυτελή αυτοκίνητα η ελάχιστη ηλικία είναι 25 ετών.


Γενικοί Όροι Ενοικίασης αυτοκινήτου:

Ελάχιστη περίοδος ενοικίασης: 24 ώρες ( Μια Ημέρα ) + 2 ώρες 59 λεπτά δωρεάν για όλες τις κρατήσεις μέσω Internet. ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο πρέπει να επιστραφεί αργότερα από ότι είχε αρχικά συμφωνηθεί, ο ενοικιαστής θα πρέπει να ενημερώσει εκ των προτέρων το γραφείο της ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτου στην Κρήτη. Οι ασφάλειες είναι έγκυρες και καλύπτουν εσάς μόνο για την χρονική περίοδο που έχει συμφωνηθεί και αναφέρεται στο μισθωτήριο συμβόλαιο. Παρακαλώ καλέστε τηλεφωνικώς ή στείλτε μας ένα e-mail, προκειμένου να προχωρήσουμε στην τροποποίηση της Συμφωνίας Ενοικίασης σας. Επιπλέον χρέωση μέχρι και μια επιπλέον ημέρα ενοικίασης ίσως επιβληθεί.

Δωρεάν Ώρες - Κατόπιν Επικοινωνίας: Το online σύστημα κρατήσεων υπολογίζει τις ημερήσιες τιμές αυτόματα ως εξής: 26 ώρες 59 λεπτά < = 24 ώρες ( Μια Ημέρα ) + 2 ώρες ΄κ 59 λεπτά δωρεάν >. Οι πελάτες της ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτου στην Κρήτη μπορούν να ζητήσουν πριν από την κράτηση -μέσω του υπερ-συνδέσμου " Επικοινωνία" - και να επωφεληθούν από περισσότερες δωρεάν ώρες, αντί να επιβαρυνθούν με κόστος που αντιστοιχεί σε μια ολόκληρη έξτρα ημέρα ενοικίασης των αυτοκινήτων στην Κρήτη.

Κατηγορίες/Ομάδες Στόλου Αυτοκινήτων: Η ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτου στην Κρήτη έχει το δικαίωμα σε ειδικές περιπτώσεις ( π.χ. Τελευταίας στιγμής επέκταση της ενοικίασης από τον προηγούμενο πελάτη ) να παραδώσει ένα παρόμοιο μοντέλο ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου της ίδιας Ομάδας/Κατηγορίας ή / και ένα μοντέλο αυτοκινήτου που ανήκει σε μια μεγαλύτερη Ομάδα/Κατηγορία  του στόλου ενοικίασης αυτοκινήτων χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Χιλιόμετρα: Ελεύθερα / Απεριόριστα. Περιλαμβάνονται πάντα στις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου.

Τοπικοί Φόροι ( ΦΠΑ ): Φόρος Προστιθέμενης Αξίας 24%. Περιλαμβάνεται στις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου.

Δεύτερος (2ος) / Πρόσθετος Οδηγός: Δωρεάν. Περιλαμβάνεται στις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου.

Λεπτομερής οδικός Χάρτης της Κρήτης: Παρέχεται πάντοτε με την ενοικίαση αυτοκινήτου δωρεάν.

Τιμές: Οι τιμές που φαίνονται στην ιστοσελίδα είναι προσφορές διαδικτύου.

Παράδοση Προς / Παραλαβή Από: Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για τους επιλεγμένους τόπους Παραλαβής και Παράδοσης  ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Συμπεριλαμβάνονται στην τιμές ενοικίασης των αυτοκινήτων. * Για περιοχές/τόπους που δεν αναγράφονται στην ιστοσελίδα στους νομούς " ΗΡΑΚΛΕΙΟ / ΧΑΝΙΑ / ΡΕΘΥΜΝΟ / ΛΑΣΙΘΙ " ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει - υπερ-σύνδεσμος "Επικοινωνία"- με το γραφείο της ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτου στην Κρήτη για μια αίτηση προσφοράς/τιμής.

Ώρες Λειτουργίας: από τις 08:00 π.μ. μέχρι τις 21:00. * Οι Παραδόσεις των αυτοκινήτων εκτός ωραρίου λειτουργίας έχουν συμπληρωματικό κόστος 20,00 ευρώ.

Καύσιμα: Πληρωτέα από τον ενοικιαστή . Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο πρέπει να επιστραφεί με την ίδια ποσότητα καυσίμου, όπως παραδόθηκε στον ενοικιαστή την ημερομηνία έναρξης της ενοικίασης.

Πρόστιμα / Παραβάσεις: Τα Πρόστιμα/Παραβάσεις Κυκλοφορίας και Στάθμευσης και οι όποιες επακόλουθες κυρώσεις που προκύπτουν από παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας καταβάλλονται/επιβαρύνουν τον ενοικιαστή.

Μεταφορά με Πλοία & Ενοικιάσεις Εκτός Συνόρων: Η εκ των προτέρων γραπτή έγκριση της ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτου στην Κρήτη απαιτείται.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Όλες οι προσωπικές πληροφορίες των ενοικιαστών που παρέχονται μέσα από την διαδικασία της κράτησης του ιστότοπου Kosmosrentcar.com είναι αυστηρά εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την πραγματοποίηση της κράτησης ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου με την εταιρεία ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτου στην Κρήτη.

 

Προαιρετικός Εξοπλισμός Ενοικιαζόμενου Αυτοκινήτου:

Μπάρες οροφής: Δωρεάν για την ενοικίαση συγκεκριμένων μοντέλων αυτοκινήτων: Nissan X - Trail Grand Jeep.

Παιδικά Καθίσματα: Βρεφικό κάθισμα "Infant Seat" ( 0-1 ετών ), Νηπιακό κάθισμα "Babyseat" ( 1-4 ετών ), Παιδικό κάθισμα "Boosterseat" ( 4-8 ετών) παρέχονται όλα δωρεάν ανεξαρτήτως ποσότητας. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά με την ποσότητα / αριθμό των επιθυμητών παιδικών καθισμάτων στην ενότητα "Σημειώσεις" της φόρμας αίτησης της κράτησης.

GPS Navigator - Δορυφορικός Πλοηγός: Ημερήσια Χρέωση Ενοικίασης : 5,00 ευρώ.Ασφάλειες Ενοικίασης Αυτοκινήτων & Κάλυψη:

Όλα τα αυτοκίνητα της ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτου στην Κρήτη και οι δηλωμένοι στο μισθωτήριο συμβόλαιο οδηγοί τους είναι ασφαλισμένοι και καλύπτονται ως εξής:

- Μικτή ασφάλιση: Ο πελάτης είναι πλήρως απαλλαγμένος από την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά στο όχημα της εταιρείας που οφείλεται σε ατύχημα.

- Ασφάλεια προς Τρίτους: Καλύπτει τρίτους σε περίπτωση θανάτου και σωματικών βλαβών/τραυματισμών έως 1.000.000 ευρώ και υλικές ζημιές περιουσίας προς τρίτους μέχρι 1.000.000 Ευρώ.

- Ασφάλεια κλοπής: Δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης από τον ενοικιαστή σε περίπτωση που το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κλαπεί. Οποιαδήποτε κλεμμένα προσωπικά αντικείμενα του ενοικιαστή δεν καλύπτονται. Σημείωση: Η Ασφάλεια Κλοπής δεν ισχύει σε περίπτωση αμέλειας ή ενοχής του μισθωτή π.χ. κλειδιά του αυτοκινήτου ξεχασμένα στη μίζα του αυτοκινήτου.

- Ασφάλεια Πυρκαγιάς: Δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης από τον ενοικιαστή σε περίπτωση που το αυτοκίνητο έχει υποστεί ζημιά λόγω φυσικής καταστροφής από πυρκαγιά.

- Τροχοί & Ασφάλεια Κάτω Μέρους Αυτοκινήτου: Δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης από τον ενοικιαστή σε περίπτωση που οι τροχοί ή / και το κάτω μέρος/τμήματα του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου έχουν υποστεί βλάβη/ζημιά που οφείλεται σε ατύχημα. Σημείωση: Οι παραπάνω ασφάλειες δεν ισχύουν σε περιπτώσεις εκτός δρόμου και αμελούς οδήγησης.

- Ασφάλεια Κρυστάλλων: Δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης από τον ενοικιαστή σε περίπτωση που τα κρύσταλλα του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου ή / και τα παράθυρα έχουν καταστραφεί λόγω ατυχήματος ή / και απόπειρας κλοπής του αυτοκινήτου.

- Προσωπική Ασφάλεια- Οδηγός & Κάθε Επιβάτης: Καλύπτει τον ενοικιαστή / οδηγό του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου και κάθε επιβάτη του σε περιπτώσεις: Θανάτου / Ολικής Ανικανότητας / Μερικής Ανικανότητας.

Εξαιρέσεις Ασφαλιστικής Κάλυψης:

- Για ο,τιδήποτε συμβεί κατά την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

- Για ο,τιδήποτε συμβεί κατά την οδήγηση σε δρόμους χωρίς ασφαλτόστρωση.

- Για τα ατυχήματα που προκαλούνται από οδηγό ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στο μισθωτήριο συμβόλαιο.

- Για μεμονωμένες ζημιές που προκλήθηκαν στην καμπίνα και στην οροφή του αυτοκινήτου , για ζημιές που προκλήθηκαν από αμέλεια και κακή χρήση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου.

- Για ζημιές που προκλήθηκαν λόγω παραβίασης της ελληνικής νομοθεσίας/κώδικα κυκλοφορίας και των κανονισμών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση ατυχήματος, μια έκθεση ατυχήματος πρέπει να συμπληρώνεται από τους ενοικιαστές σύμφωνα με το άρθρο Κ70 του ελληνικού δικαίου και ο πλησιέστερος Αστυνομικός Σταθμός και το γραφείο της ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτου στην Κρήτη πρέπει να ενημερώνονται.

Η ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη ιδρύθηκε το 1979 στο Ηράκλειο. Από τότε η πορεία της εταιρείας μας έχει συνεχή επέκταση και σταθερή ανάπτυξη, λόγω των επαγγελματικών προτύπων και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων που συνοδεύεται με ανταγωνιστικές τιμές. Ένα γεγονός που τοποθετεί την εταιρία μας στην κορυφή του καταλόγου των επιχειρήσεων ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. ...
περισσότερα...