Καλώς ορίσατε στο ΚΟΣΜΟΣ ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων στην Κρήτη

24ώρες Υπηρεσίες

Παραλαβή/Παράδοση & Οδική Βοήθεια

100% Fully Comprehensive Insurance with NO EXCESS

Λουτρό

Το παραθαλάσσιο χωριό Λουτρό βρίσκεται σε απόσταση περίπου 71 χλμ νότια των Χανίων, στην επαρχία Σφακίων, στην άκρη του Ακρωτηρίου Μουρί. Πιστεύεται ότι αυτή ήταν η θέση της αρχαίας πόλης Φοίνικας και ήταν το λιμάνι της αρχαίας Ανώπολης.

Το χωριό πήρε το όνομά του από τα λουτρά που βρέθηκαν εκεί και το νερό των οποίων προερχόταν από την Ανώπολη. Η πρόσβαση γίνεται μόνο με τα τακτικά καραβάκια από την Αγία Ρουμέλη και τα Σφακιά ή με τα πόδια, χρησιμοποιώντας το μονοπάτι που συνδέει το Λουτρό με τα Σφακιά, καθώς δεν υπάρχει δρόμος στο Λουτρό.

Το Λουτρό είναι το ιδανικό μέρος για εκείνους τους ανθρώπους που ψάχνουν κάτι διαφορετικό και μια πραγματικά μοναδική τοποθεσία στην Κρήτη. Είναι ένα μικρό αλλά εξαιρετικά γραφικό ψαροχώρι, με μοναδικά λευκά κτίρια με μπλε παράθυρα και έναν αιώνια ήρεμο κόλπο με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά στη νοτιοδυτική Κρήτη, που δεν έχει ακόμη αλλοιωθεί από τον μαζικό τουρισμό. Δεν υπάρχει δρόμος στο Λουτρό, ούτε αυτοκίνητα, ούτε και μηχανάκια. Οι άνθρωποι που ζουν στο Λουτρό είναι πολύ φιλικοί και φιλόξενοι και θα είναι πάντα στη διάθεση των επισκεπτών.

Μολονότι τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ζευγάρι σαγιονάρες για την παραλία, σορτς, ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, τα είδη παραλίας και το αντηλιακό σας δεν είναι απαραίτητα στο Λουτρό, αν ο επισκέπτης επιθυμεί υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει:

- Ημερήσιες βάρκες προς τις δύο πανέμορφες παραλίες της περιοχής -Γλυκά Νερά και Μαρμαράς- για να πάτε για κολύμπι και ηλιοθεραπεία (το πλοίο αναχωρεί στις 11:00 π.μ. και επιστρέφει στις 17.00 μ.μ.).

- Περπατήστε μέχρι τις δύο άλλες παραλίες, το Περβολάκι και την παραλία του Τιμίου Σταυρού.

- Επισκεφθείτε τα ερείπια της αρχαίας Αράδαινας, τη βυζαντινή εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και την Ανώπολη.

- Ενοικιάσεις σκαφών για να εξερευνήσετε την περιοχή γύρω από το Λουτρό.

- Κανό είναι διαθέσιμα για ενοικίαση.

- Καταδύσεις στο Λιβυκό πέλαγος με το καταδυτικό κέντρο Notos Mare.

- Εξερευνήστε με καθημερινές διαδρομές το Φαράγγι της Αράδαινας (εκεί βρίσκεται η υψηλότερη γέφυρα για το bungee jumping στην Ελλάδα και χτίστηκε 138 μέτρα πάνω από τον πυθμένα του φαραγγιού), το φαράγγι της Ίμπρου και το φαράγγι της Σαμαριάς ( τη λεγόμενη "lazy way"/ μικρή διαδρομή 2-3 ώρες πεζοπορία μετ' επιστροφής).

- Ολοήμερη εκδρομή με πλοίο στο νησί της Γαύδου που είναι ??το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης και προσπαθήσετε να εντοπίσετε κατά τη διάρκεια της πιθανή συνοδεία δελφινιών.

- Κάντε μια κυκλική πορεία με τα πόδια μέχρι την Ανώπολη, την Αράδαινα, τον Άγιο Ιωάννη και πίσω στο Λουτρό.

- Ενοικιάσεις σκαφών για να εξερευνήσετε την νοτιοδυτική ακτή της Κρήτης και να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη θάλασσα και ίσως να δείτε και δελφίνια.

Κατηγορία Νομός Χανίων
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παλαιόχωρα Λίμνη Κουρνά »

Η ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη ιδρύθηκε το 1979 στο Ηράκλειο. Από τότε η πορεία της εταιρείας μας έχει συνεχή επέκταση και σταθερή ανάπτυξη, λόγω των επαγγελματικών προτύπων και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων που συνοδεύεται με ανταγωνιστικές τιμές. Ένα γεγονός που τοποθετεί την εταιρία μας στην κορυφή του καταλόγου των επιχειρήσεων ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. ...
περισσότερα...