Καλώς ορίσατε στο ΚΟΣΜΟΣ ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων στην Κρήτη

24ώρες Υπηρεσίες

Παραλαβή/Παράδοση & Οδική Βοήθεια

100% Fully Comprehensive Insurance with NO EXCESS

Νομός Ηρακλείου

CretAquarium - Ενυδρείο Κρήτης

Το Ενυδρείο Κρήτης CretAquarium άνοιξε πρόσφατα στο θέρετρο των Γουβών, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Κρήτης περίπου 25 λεπτά μακριά από την πόλη του Ηρακλείου. Είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και προσφέρει μια θαυμάσια εικόνα από μια ιδιαίτερα επιστημονική οπτική γωνία στη θαλάσσια ζωή της Μεσογείου.

 

 

Το CretAquarium είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί. Απλά ακολουθήστε τις πινακίδες προς τις Γούβες που βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου λίγο πιο μακριά από το Κοκκίνη Χάνι. Κατά την άφιξή σας στις Γούβες θα βρείτε μέσω της καλής σηματοδότησης το CretAquarium  με τον δικό του χώρο στάθμευσης κοντά στη θάλασσα.

Ως μέλος της ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟΣ (=Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών), που είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα θαλάσσιας έρευνας, τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στη Μεσόγειο, η λειτουργία και η ανάπτυξη του CretAquarium βασίζονται στις επιστημονικές γνώσεις και ανακαλύψεις που έγιναν στη θαλάσσια επιστήμη. Κύριος στόχος του είναι να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σχετικά με την θαλάσσια ζωή που απειλείται από εξαφάνιση καθώς και για το πώς να σώσουν την εύθραυστη θαλάσσια ζωή μας και τις θάλασσες μας.

Σχετικά με το Ενυδρείο

Οι επισκέπτες θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με 2.500 περίπου οργανισμούς που ανήκουν σε πάνω από 250 είδη. Αυτά εκτρέφονται σε περισσότερες από 60 δεξαμενές, με συνολική χωρητικότητα πάνω από 1.600.000 λίτρα. Οι δεξαμενές εναλλάσσονται ανάλογα με τα είδη, τα ενδιαιτήματα και τις συνήθειες τους.

Τα ενδιαιτήματα που φιλοξενούν πολλά είδη καθώς και τα μεγάλα σε μέγεθος είδη που έχουν ανάγκη από πολύ χώρο φυλάσσονται σε μεγάλες δεξαμενές, ενώ στις μικρότερες δεξαμενές, οι επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με συγκεκριμένα είδη και μικρο-οικοσυστήματα εξίσου εντυπωσιακά και σημαντικά.

Έχει καλή διαρρύθμιση με τη δική του καφετέρια καθώς ακόμη και ειδικά αποδυτήρια για μωρά να είναι επίσης διαθέσιμα για τους επισκέπτες. Υπάρχει επίσης η πρόβλεψη για ομαδικές επισκέψεις οποιουδήποτε μεγέθους, αν και καλό θα είναι να πάει κανείς όσο το δυνατόν νωρίτερα προκειμένου να αποφευχθεί η βιασύνη και οι απογευματινές ουρές.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ηράκλειο Φόδελε »

Η ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη ιδρύθηκε το 1979 στο Ηράκλειο. Από τότε η πορεία της εταιρείας μας έχει συνεχή επέκταση και σταθερή ανάπτυξη, λόγω των επαγγελματικών προτύπων και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων που συνοδεύεται με ανταγωνιστικές τιμές. Ένα γεγονός που τοποθετεί την εταιρία μας στην κορυφή του καταλόγου των επιχειρήσεων ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. ...
περισσότερα...