Καλώς ορίσατε στο ΚΟΣΜΟΣ ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων στην Κρήτη

24ώρες Υπηρεσίες

Παραλαβή/Παράδοση & Οδική Βοήθεια

100% Fully Comprehensive Insurance with NO EXCESS

Σητεία

H Σητεία είναι μια όμορφη αμφιθεατρική πόλη στο Νομό Λασιθίου, 73 χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο, χτισμένη στην πλαγιά ενός λόφου στα βορειοανατολικά του νησιού, με πληθυσμό σήμερα πάνω από 11.000 κατοίκους.

Η πόλη της Σητείας δεσπόζει στον ομώνυμο κόλπο και αποτελεί ένα ήσυχο θέρετρο, παρά τον τουρισμό και την ανάπτυξη, για χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες που θα την χρησιμοποιήσουν ως σημείο εκκίνησης για να ξεκινήσουν να επισκεφθούν τα 45 χωριά, να γευθούν την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και να ανακαλύψουν με θαυμασμό πως κάθε γωνιά της Σητειακής γης κρύβει μέσα της έναν αρχαιολογικό θησαυρό που πιστοποιεί την μεγάλη πολιτιστική παράδοση του τόπου. Είναι μια ήσυχη πόλη που προσελκύει κυρίως μεμονωμένους τουρίστες και οικογένειες.

Τα μνημεία είναι διάσπαρτα παντού, όπως τα περίφημα ανάκτορα της μινωικής Ζάκρου, τα ερείπια του Πρωτομινωικού οικισμού στο ψαροχώρι του Μόχλου κλπ. Οι επισκέπτες της Σητείας θα ξαφνιαστούν ευχάριστα από τους πολλούς και διάφορους αρχαιολογικούς χώρους. Οι ογδόντα τοποθεσίες με Μινωική παρουσία που φιλοξενούνται στα εδάφη της αποτελούν απόδειξη της ισχυρής ανάπτυξης κατά τη διάρκεια της αυγής και της άνθισης του πρώτου μεγάλου ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη λατρεία του Δικταίου Διός και αυτήν της χριστιανικής πίστης, η οποία αναπτύχθηκε με την ίδρυση των πρώτων παλαιοχριστιανικών εκκλησιών.

Οι δωρεές της φύσης προς την επαρχία αυτή είναι περισσότερο από γενναιόδωρες και οι αντιθέσεις τους συνδυάζονται με απόλυτη αρμονία. Τα ψηλά βουνά, τα οροπέδια, οι λόφοι, οι μικρές κοιλάδες, οι χαράδρες, τα φαράγγια, οι σπηλιές, οι απότομες και αμμώδεις ακτές, το Αφρικάνικο, Μεσογειακό και Ευρωπαϊκό τοπίο, το ήπιο, το δροσερό, το ξηρό, το θερμό και το ψυχρό κλίμα δημιουργούν ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον με πολύπλευρη ποικιλία, που οι επισκέπτες μπορούν δύσκολα να συναντήσουν πουθενά αλλού.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ο επισκέπτης θα συναντήσει την πραγματική διασκέδαση και την χαρούμενη διάθεση, την ανεπιτήδευτη φιλιά και τον πιστό υπηρέτη του Ξένιου Δία στα πρόσωπα των κατοίκων της.

Κατηγορία Νομός Λασιθίου
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δικταίον Άντρον Ξερόκαμπος »

Η ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη ιδρύθηκε το 1979 στο Ηράκλειο. Από τότε η πορεία της εταιρείας μας έχει συνεχή επέκταση και σταθερή ανάπτυξη, λόγω των επαγγελματικών προτύπων και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων που συνοδεύεται με ανταγωνιστικές τιμές. Ένα γεγονός που τοποθετεί την εταιρία μας στην κορυφή του καταλόγου των επιχειρήσεων ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. ...
περισσότερα...