Καλώς ορίσατε στο ΚΟΣΜΟΣ ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων στην Κρήτη

24ώρες Υπηρεσίες

Παραλαβή/Παράδοση & Οδική Βοήθεια

100% Fully Comprehensive Insurance with NO EXCESS

Νομός Ηρακλείου

Αγία Πελαγία

Η Αγία Πελαγία είναι μια μικρή αλλά καλά οργανωμένη παραλιακή πόλη, κατάλληλη για χαλαρωτικές διακοπές, με πεντακάθαρες 

παραλίες που προστατεύονται από τα κύματα που δημιουργούν οι βοριάδες και που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου. Αμφιθεατρικά χτισμένη στους λόφους και τις πλαγιές γύρω από την ακτή, θα εμπνεύσει δέος στον επισκέπτη την ημέρα και τη νύχτα...

Στην Αγία Πελαγία επισκέπτες θα βρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις και παροχές για χαλαρωτικές διακοπές.

Οι παραλίες στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας είναι οι ακόλουθες:

Η κεντρική παραλία. Αμμώδης, βαθαίνει σχετικά γρήγορα -στη μέση της παραλίας υπάρχει μια αρκετά μεγάλη βραχώδης πλάκα η οποία δημιουργεί ένα ασφαλές και ελεγχόμενο χώρο για κολύμπι κατάλληλο για μικρά παιδιά- και είναι καλά οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς και με θαλάσσια σπορ και καταδύσεις. Υπάρχουν επίσης πολλές παραδοσιακές ταβέρνες, καφετέριες, μπαρ και μίνι μάρκετ κατά μήκος της παραλίας.

Μια μικρή παραλία, ένας μικρός κολπίσκος κάτω από το ξενοδοχείο Capsis Beach Resort. Είναι μια μικρή αμμώδης παραλία με γαλαζοπράσινο νερό, ως επί το πλείστον κατάλληλη για ρομαντικά ζευγάρια. Μπορείτε να φτάσετε εκεί είτε κολυμπώντας, είτε με ποδήλατο θαλάσσης ή με πεζοπορία και μίνι αναρρίχηση -πολύ προσεκτικά- πάνω και κάτω από το λόφο που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της κεντρικής παραλίας.

Η παραλία Ψαρομούρα. Μια μικρή βοτσαλωτή παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες και ένα μικρό αναψυκτήριο. Ο επισκέπτης θα πρέπει να κατηφορίσει ένα μικρό λόφο με τα πόδια για να φτάσει σε αυτήν την όμορφη παραλία και προκειμένου να την βρει, ίσως είναι καλύτερο να ρωτήσει κάποιον ντόπιο.

Ο Μονοναύτης, που βρίσκεται δυτικά της Αγίας Πελαγίας. Ταυτόχρονα αμμώδης και με βότσαλα, με ομπρέλες, ξαπλώστρες, κέντρο καταδύσεων, ταβέρνες, μίνι μάρκετ, καφετέριες και μικρά ξενοδοχεία. Το νερό βαθαίνει γρήγορα και σε αυτήν την παραλία.

 

 

(Δείτε Επίσης " Σύνδεσμοι Ξενοδοχείων & Άλλα Χρήσιμα" )

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κνωσσός Μινωικό Ανάκτορο Φόδελε »

Η ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη ιδρύθηκε το 1979 στο Ηράκλειο. Από τότε η πορεία της εταιρείας μας έχει συνεχή επέκταση και σταθερή ανάπτυξη, λόγω των επαγγελματικών προτύπων και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων που συνοδεύεται με ανταγωνιστικές τιμές. Ένα γεγονός που τοποθετεί την εταιρία μας στην κορυφή του καταλόγου των επιχειρήσεων ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. ...
περισσότερα...