Καλώς ορίσατε στο ΚΟΣΜΟΣ ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτων στην Κρήτη

24ώρες Υπηρεσίες

Παραλαβή/Παράδοση & Οδική Βοήθεια

100% Fully Comprehensive Insurance with NO EXCESS

Νομός Λασιθίου

Άγιος Νικόλαος

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του Νομού Λασιθίου στην Ανατολική Κρήτη με πληθυσμό περίπου 10.000 κατοίκους και περίπου 70 χιλιόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου. Χτισμένος γύρω από την γραφική λίμνη Βουλισμένη, δεσπόζει της βόρειο-δυτικής πλευράς του πανέμορφου κόλπου του Μεραμπέλλου, που είναι ο μεγαλύτερος κόλπος της Κρήτης.
Ο Άγιος Νικόλαος συνδυάζει το σήμερα του νησιού με την ταυτότητα της Κρήτης, τη ζεστασιά και τη φιλοξενία και προσφέρει μια γοητεία που συναρπάζει τους επισκέπτες. Ένα διεθνές, κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο που είναι σε θέση να φιλοξενήσει αποτελεσματικά και αποδοτικά χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Ο ήρεμος τρόπος ζωής του δεν έχει χαθεί παρά την πολυάσχολη τουριστική υποδομή του. Η καρδιά της πόλης χτυπά στην περιοχή γύρω από τη λίμνη, το λιμάνι και τον παραλιακό δρόμο, που περιβάλλονται από τα γραφικά σπίτια με τις κεραμιδένιες σκεπές.

Τα τουριστικά αξιοθέατα είναι: η λίμνη Βουλισμένη -διαθέτει ένα μικρό πάρκο, παραδοσιακές ψαρόβαρκες, πάπιες, περιστέρια, ένα αμφιθέατρο και πολλές καφετέριες και ταβέρνες-, οι μικρές παραλίες στην πόλη, το μικρό νησί των Αγίων Πάντων -ένα καταφύγιο για λίγους κρητικούς αίγαγρους, ένα είδος που κινδυνεύει με εξαφάνιση-, το αρχαιολογικό μουσείο -το δεύτερο μεγαλύτερο αρχαιολογικό μουσείο του νησιού με ευρήματα από την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Κρήτης-, την έκθεση τοπικής χλωρίδας «Ίρις» και τα πολλά πανηγύρια.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60 η σύγχρονη πόλη του Αγίου Νικολάου έγινε παγκοσμίως γνωστή και η ραγδαία τουριστική ανάπτυξη της περιοχής ξεκίνησε από τότε, καθώς ήταν αντικείμενο θαυμασμού από διάσημους σκηνοθέτες του κινηματογράφου (Jules Dassin, Walt Disney κλπ. ) και πολλών ακόμη.

Στον Άγιο Νικόλαο ημερήσιες κρουαζιέρες προς την Σπιναλόγκα, την Ελούντα και γύρω από τον κόλπο του Μιραμπέλου είναι στη διάθεση των επισκεπτών.

Κατηγορία Νομός Λασιθίου
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σπιναλόγκα Δικταίον Άντρον »

Η ΚΟΣΜΟΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κρήτη ιδρύθηκε το 1979 στο Ηράκλειο. Από τότε η πορεία της εταιρείας μας έχει συνεχή επέκταση και σταθερή ανάπτυξη, λόγω των επαγγελματικών προτύπων και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων που συνοδεύεται με ανταγωνιστικές τιμές. Ένα γεγονός που τοποθετεί την εταιρία μας στην κορυφή του καταλόγου των επιχειρήσεων ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. ...
περισσότερα...